Ce pot face eu?

Mă informez

 

Îi informez și pe alții

Pe platforma TeachSDGshttp://www.teachsdgs.org/ – există numeroase resurse educaționale pe tema Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

Binecunoscuta platforma TED a publicat peste trei sute de discursuri despre dezvoltarea durabilă – https://www.ted.com/search?q=sustainable+development.

Poți distribui sau chiar folosi aceste resurse, pentru a-i convinge și pe cei din jurul tău să ți se alăture.

Susțin petițiile în domeniu

Poate că ai semnat petiția formulată în cadrul proiectului BSG sau altele pe tema locuirii. Dar îți recomandăm să urmărești și de acum ce se întâmplă în lume, și, de ce nu, să inițiezi chiar tu petiții prin care să stimulezi autoritățile locale sau internaționale să rezolve problemele locuirii.

Mă implic voluntar sau donez

Te poți înscrie voluntar în cadrul organizațiilor care au ca misiune soluționarea crizei locuirii sau care desfășoară proiecte care susțin realizarea Agendei 2030! Pe unele, le găsești aici.

Dacă dorești să susții aceste cauze fără să te implici direct, poți ajuta aceste organizații, sau altele în a căror activitate crezi!

Fac mici fapte bune

Dacă nu îți dorești neapărat un cadru organizat, poți găsi aici sau mai jos, câteva acțiuni pe care le poți include în obiceiurile tale, dacă nu ai făcut-o deja.